22
03/2010
0

HOUG 2010 - Ott vagyunk

Ma kezdődött a HOUG 2010, az Oracle-ös szakértők és kereskedők rendszeresen bekövetkező farsangi fesztiválja. Természetesen mi is ott vagyunk, sőt, Földi Tamás kolléga elő is ad szerdán az adatbiztonság szekcióban. Hogy mi közünk nekünk az adatbiztonsághoz?

Kicsit talán árulkodó az előadás címe:
    Biztonság és megfelelőség: Log Mining Oracle eszközökkel
Had idézzem Tamás ékesszóló bevezetőjét (így legalább nem kell további marhaságokat kitalálnom ide)
"A prezentációja célja a vállalati informatikai eszközökben felgyülemlő naplóbejegyzések elemzési lehetőségeinek bemutatása adattárházas és adatbányászati eszközökkel, felhasználva a jelenlegi Oracle és Starschema termékportfolió innovatív megoldásait. "

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, sőt én bátran bevállalom:
Bárkivel elbeszélgetek mindenféle adattárházas és BI dolgokról, Rabindranath Tagore költészetéről, harcművészetekről, vagy akár a tarhonya termesztés műfogásairól, aki a jelen bejegyzésre hivatkozva a HOUG ideje alatt ilyen ügyben megkeres. És persze iszunk közben egy sört is...

A bejegyzés trackback címe:

https://dwbi.blog.hu/api/trackback/id/tr961859621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása