03
12/2009
0

Apró hírek - Infobright UTF8 támogatás

Kaptunk egy fülest (ezt most nem edzésen, úgyhogy alig kékül a helye), hogy az Infobright következő, 3.3-as verziójában már lesz – ha nem is teljes – UTF8 támogatás. Állítólag az ázsiai karakterek csak jövőre jönnek, de emiatt még mindenki fog tudni aludni, remélem…
A másik hír: Infobright-ék összecimbiztek Talend-ékkel és Jaspersoftékkal, és kiadtak egy virtuális gépre integrált, mindhárom cég community edition termékét tartalmazó csomagot. Ez gondolom még nem szünteti meg az Infobright CE verzió komoly hiányosságát, miszerint nem tud (illetve ingyen nem akar) update és delete jellegű DML műveleteket végezni – de egy fejlett ETL eszközzel (kombinálva egy korsó hideg sörrel) már talán tompíthatunk a fenti hiányosság fölött érzett bánatunkon. A fenti verzió és még sok érdekesség letölthető az Infobright honlapjáról.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dwbi.blog.hu/api/trackback/id/tr731568984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása