24
07/2009
0

Az Oracle felvásárolja a GoldenGate-et

A hírt mostanra már az Oracle is megerősítette: a cég felvásárolta a valós idejű adatintegrációval foglalkozó GoldenGate-et. Az akvizíció nem csupán a real-time adattárházak és döntéstámogatás területén jelent majd technológiai előnyt az Oracle számára, hanem a frissítések és alkalmazásmigráció közbeni rendelkezésreállás növelésében is.

"A globális, folyamatos rendelkezésre állást igénylő üzleti és informatikai környezben a hatékonyság növelésének igénye szükségszerűen a valós idejű adatintegráció és high availability megoldások felé mutat." - Kommentálta Hasan Rizvi, az Oracle Fusion Middleware termékfejlesztési igazgatóhelyettese. "A GoldenGate-tel kibővülve cégünk sikeresebben tud ügyfeleink segítségére lenni hatékonyabb üzleti intelligencia és üzletfolytonossági megoldásainakkal."

A teljes bejelentés itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://dwbi.blog.hu/api/trackback/id/tr981264626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása