29
03/2010
0

Pentaho CE sikertörténetek kerestetnek

A Pentaho-s srácok rájöttek, hogy a Community Edition-k sikeres és boldog felhasználói tábor által keltett zaj megfelelően nagy mértékű gerjesztésével és felhangosításával akár az Enterprise Edition számára is csinálhatnak reklámot.

A nagy homlokracsapást egy gyors kórházi látogatás és lebeny CT után messzire mutató tettek is követik: keresnek olyan cégeket, akik a nevüket is vállalva kinyilvánítják a Pentaho CE iránti rajongásukat.

Aki szeretné, hogy megjelenjen a Pentaho (és esetleg a Starschema) weboldalon, mint jóllakott macska módjára doromboló elégedett felhasználó, céglogóstul, a website-jára mutató linkestül, a szokásos 5 mondatos "Mióta a Pentaho-t használjuk mindenkinek duplájára nőtt a fizetése, jelentkezett hozzánk dolgozni Bill Gates (de nem vettük föl) és a Lamborghini-t választottuk cégflotta szállítónak..." reklámszöveggel körítve, ne habozzon sokat, keressen meg minket, vagy nyargaljon el a Pentaho Community oldalra.

Azért vegyük ezt komolyan, nincs szükség túl sok sales-es habosításra, tényleg jó lenne hallani, hogyan, mire használják a Pentaho-t mások. A saját nevemben vállalom, hogy a saját oldalakon az esetleges negatív véleményeknek is teret adunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dwbi.blog.hu/api/trackback/id/tr811878124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása